Uff, så flaut!

God kveld, kjære blogg.

Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig, men i "natt" sov jeg i nesten 13 timer. Det er helt forferdelig, faktisk. Jeg hadde så mye på dagens gjøreliste, men ingenting ble gjort. Det ble i stedet en tur til Sverige på harryhandel. Rødvinshylla mi var ganske tom, så måtte investere i noen ekstra flasker. Godt for sjela!

Etter turen, så bestemte jeg meg for å ta en jogge-gåtur. Klokken var 22.33, så det var ganske så mørkt.. Jeg gikk i min egen lille verden, med musikk på ørene og hodet fullt av tanker. Plutselig - helt ut av det blå, kom de 3 gutter løpende ved siden av meg. Midt på fortauet, i den mørkeste høstgata du kan tenke deg. Fytti, som jeg skvatt! Jeg reiv av meg hodetelefonene og skreik med en forskremt stemme: "Åh herregud, faen i hælvette!". De snudde seg mot meg og unnskyldte seg. Litt forfjamset. De skulle bare rekke toget...

Snakk om å være redd folk. Jeg er for mye aleine - har innsett det nå.

Men flaut, ja.. det var det!

Nuvel... jeg har inntatt sofaen, og skjenket meg et glass vin. Gleder meg til søndag, for da blir det tur til Riga! Riga, baby!Jeg var der på samme tidspunkt i fjor også.
Billig, bra og veldig julestemning!

Eg gler meg.

Men bloggen, nå tar jeg kvelden. Om et par-tre timer

Christer Aleksander

Én kommentar

hansyboysliv

23.11.2012 kl.08:07

jeg hadde sikkert hopt til værs, eller svimt av elns :P

Skriv en ny kommentar

christeraleksander

christeraleksander

23, Ullensaker

Bloggen min om ærlighet, kjærlighet og flauhet. Kanskje.

Kategorier

Arkiv

hits